Se priser för respektive behandling på BOKA DIREKT.


Det är obligatoriskt att läsa all nödvändig information inför din behandling på både hemsida och på Boka Direkt. Övriga frågor ska ställas i innan bokning alt i samband med bokning som ligger minst en vecka framåt i tiden.


HAR DU EN GAMMAL TATUERING?

Boka COVERUP, COMBO eller POWDER och kontakta mig direkt efter via kontaktformuläret för vidare instruktioner. 


Gäller samtliga typer av tidigare tatueringar - maskin taffy el 3D.


Har du funderingar? Kontakta mig gärna via kontaktformuläret här på hemsidan eller via DM Instagram samt FACEBOOK.


LÄS FAQ!


Ha en fortsatt trevlig läsning :)

KUNDERS FEEDBACK

Irini är verkligen så grym på det hon gör - bilderna på Insta visar det så it really goes without saying att en blir nöjd med resultatet, men hon som person är ju helt fantastisk!!!

Så inkännande, tålmodig och verkligen en ctrl freak i sitt arbete så du kommer ut med känslan att du kände dig hörd, omhändertagen och sjukt nöjd med resultatet!! Bästa Irini <3


Suad A

- Boka Direkt

Irini är helt klart den mest kompetenta på sitt jobb i branschen, som jag mött. Hon är otroligt duktig på det hon gör. Men hon är också en av de mest godhjärtade och generösa personer jag nånsin mött.


Jag skulle rekommendera henne till alla som vill göra något av de tjänster hon erbjuder!Sali B

- Boka Direkt

Så överlycklig över mina bryn! Har tidigare varit hos en annan och blev så missnöjd, jag blev genom en vän rekommenderad att kontakta Irini och jag fick från dag 1 ett sånt högt förtroende! Hon är så otroligt duktig, noggrann, proffsig och seriös.

Hon har också varit så förstående och lugnande eftersom det varit ett smärre trauma för mig då mina bryn från andra stället blev katastrof. Trodde aldrig jag skulle kunna få såhär fina bryn som jag fått nu 😍 Ger alla tänkbara rekommendationer för att gå till henne 🙏🏻Amanda K

- Boka Direkt